NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food science & nutrition., Tập 02, Số 05, 2014
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Analysis of phenolic compounds in commercial dried grape pomace by high-performance liquid chromatography electrospray ionization mass spectrometry / Lina M. Ramirez-Lopez & Christina A. M. DeWitt
2
Chemical composition, antioxidant capacity, and mineral extractability of Sudanese date palm (Phoenix dactylifera L.) fruits / Rania M. A. Mohamed and others
3
Preparation process of active enzymolysis polypeptides from seahorse bone meal / Zhanzhi Jiang, Yongjian Xu & Yuting Su
4
Cytochrome P450 induction properties of food and herbal-derived compounds using a novel multiplex RT-qPCR in vitro assay, a drug–food interaction prediction tool / Xue Fen Koe and others
5
Replacement of sugar in the product formulation of “Bomboyson” by jaggery / Ghanendra Gartaula & Mahendra Bhattarai
6
Enhancing stability of essential oils by microencapsulation for preservation of button mushroom during postharvest / Majid Alikhani-Koupaei and others
7
Sensory characteristics and consumer liking of sausages with 10% fat and added rye or wheat bran / Louise Margrethe Arildsen Jakobsen and others
8
A simple and rapid chromatographic method to determine unauthorized basic colorants (rhodamine B, auramine O, and pararosaniline) in processed foods / Chiye Tatebe and others
9
Determination of maize hardness by biospeckle and fuzzy granularity / Christian Weber and others
10
Histone deacetylase inhibitory effect of Brazilian propolis and its association with the antitumor effect in Neuro2a cells / Shinobu Ishiai and others
11
Classification of microbial α -amylases for food manufacturing using proteinase digestion / Takumi Akiyama and others
12
Flavor and appearance of whole shell eggs made safe with ozone pasteurization / Esther N. Maxkwee, Jennifer J. Perry & Ken Lee
13
Microbial reduction efficacy of various disinfection treatments on fresh-cut cabbage / Hyun-Hee Lee, Seok-In Hong & Dongman Kim
14
Sorghum-based alcoholic beverage, Burukutu, perturbs the redox status of the liver of male rats / Taofeek O. Ajiboye and others
15
Nutritional and antioxidant dispositions of sorghum/millet-based beverages indigenous to Nigeria / Taofeek O. Ajiboye and others
16
Optimizing conditions for E-and Z-ajoene formation from garlic juice using response surface methodology / Miyoung Yo and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn