NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food science & nutrition., Tập 03, Số 06, 2015
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
A first study comparing preservation of a ready-to-eat soup under pressure (hyperbaric storage) at 25°C and 30°C with refrigeration / Silvia A. Moreira and others
2
Determination of optimum oven cooking procedures for lean beef products / Argenis Rodas-González and others
3
Development of cereal- based functional food using cereal- mix substrate fermented with probiotic strain – Pichia kudriavzevii OG32 / Omotade R. Ogunremi, Renu Agrawal & Abiodun I. Sanni
4
In vitro antidiabetic effects of selected fruits and vegetables against glycosidase and aldose reductase / Tong Wu, Jiaqiang Luo & Baojun Xu
5
Comparison of heat and mass transfer of different microwave- assisted extraction methods of essential oil from Citrus limon (Lisbon variety) peel / Mohammad-Taghi Golmakani & Mahsa Moayyedi
6
A comparative study of dried apple using hot air, intermittent and continuous microwave: evaluation of kinetic parameters and physicochemical quality attributes / Nahid Aghilinategh and others
7
Optimized formulation and processing protocol for a supplementary bean- based composite flour / Catherine T. Ndagire and others
8
Yield and quality attributes of faba bean inbred lines grown under marginal environmental conditions of Sudan / Seif Gasim and others
9
Frying stability of sunflower oil blended with jujube (Ziziphus mauritiana Lam.) leaf extract / Mojtaba Delfanian, Reza Esmaeilzadeh Kenari & Mohammad Ali Sahari
10
Upgrading the quality of Africa’s rice: a novel artisanal parboiling technology for rice processors in sub- Saharan Africa / Sali Atanga Ndindeng and others
11
Superheated liquid and supercritical denatured ethanol extraction of antioxidants from Crimson red grape stems / Jonathan Wenzel and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn