NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food science & nutrition., Tập 03, Số 05, 2015
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Effect of incorporation of soy flour to wheat flour on nutritional and sensory quality of biscuits fortified with mushroom / Tasnim Farzana & Suman Mohajan
2
Cold water fish gelatin modification by a natural phenolic cross- linker (ferulic acid and caffeic acid) / Maryam Araghi and others
3
An energy- reduced dietary pattern, including moderate protein and increased nonfat dairy intake combined with walking promotes beneficial body composition and metabolic changes in women with excess adiposity: a randomized comparative trial / Julie D. Shlisky and others
4
Modeling development of inhibition zones in an agar diffusion bioassay / Vaishnavi Chandrasekar, Stephen J. Knabel & Ramaswamy C. Anantheswaran
5
Influence of smoking and packaging methods on lipid stability and microbial quality of Capelin (Mallotus villosus) and Sardine (Sardinella gibossa) / Odoli O. Cyprian and thers
6
Novel value- added uses for sweet potato juice and flour in polyphenol- and protein- enriched functional food ingredients / Mary H. Grace and others
7
Effect of storage on the chemical composition, icrobiological load, and sensory properties of cassava starch- based custard powder / Wasiu Awoyale and others
8
Isolation and characterization of acteriocinogenic lactic bacteria from M- Tuba and Tepache, two traditional fermented beverages in México / Norma M. de la Fuente-Salcido and others
9
Optimization and prediction of antioxidant properties of a tea- ginger extract / Solomon Akinremi Makanjuola and others
10
Development of lysozyme-combined antibacterial system to reduce sulfur dioxide and to stabilize Italian Riesling ice wine during aging process / Kai Chen and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn