NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food science & nutrition., Tập 03, Số 02, 2015
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
The physicochemical properties of microwave-assisted encapsulated anthocyanins from Ipomoea batatas as affected by different wall materials / Norazlina Mohd Nawi, Ida Idayu Muhamad & Aishah Mohd Marsin
2
Physiochemical and antioxidant properties of roselle-mango juice blends; effects of packaging material, storage temperature and time / Beatrice Mgaya-Kilima and others
3
The use of nutrient-optimizing/cost-minimizing software to develop ready-to-use therapeutic foods for malnourished pregnant women in Mali / Allison Bechman, Robert D. Phillips & Jinru Chen
4
Pig feeds rich in rapeseed products and organic selenium increased omega-3 fatty acids and selenium in pork meat and backfat / Eli Gjerlaug-Enger and others
5
Passion fruit juice with different sweeteners: sensory profile by descriptive analysis and acceptance / Izabela Furtado de Oliveira Rocha, Helena Maria Andre Bolini
6
Effect of storage and cooking on the fatty acid profile of omega-3 enriched eggs and pork meat marketed in Belgium / Caroline Douny and others
7
Fish peptone development using enzymatic hydrolysis of silver carp by-products as a nitrogen source in Staphylococcus aureus media / Meysam Fallah, Somayeh Bahram & Seyed Roholla Javadian
8
Analyzing the antibacterial effects of food ingredients: model experiments with allicin and garlic extracts on biofilm formation and viability of Staphylococcus epidermidis / Xueqing Wu, Regiane R. Santos & Johanna Fink-Gremmels
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn