NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Genes & nutrition., Tập 8, Số 5, 2013
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Social sciences for food and health research / Mark McCarthy
2
Longevity in the red flour beetle Tribolium castaneum is enhanced by broccoli and depends on nrf-2, jnk-1 and foxo-1 homologous genes / Stefanie Grunwald and others
3
HMGA2 expression in white adipose tissue linking cellular senescence with diabetes / Dominique Nadine Markowski and others
4
Timed high-fat diet in the evening affects the hepatic circadian clock and PPAR alpha -mediated lipogenic gene expressions in mice / Xiaoyan Wang and others
5
The nutrigenomic investigation of C57BL/6N mice fed a short-term high-fat diet highlights early changes in clock genes expression / Michela Lizier and others
6
hZip1 (hSLC39A1) regulates zinc homoeostasis in gut epithelial cells / Agnes A. Michalczyk, M. Leigh Ackland
7
Associations of the lactase persistence allele and lactose intake with body composition among multiethnic children / Adil J. Malek and others
8
Obesity polymorphisms identified in genome-wide association studies interact with n-3 polyunsaturated fatty acid intake and modify the genetic association with adiposity phenotypes in Yup’ik people / Dominick J. Lemas and others
9
Nutrigenomics approach elucidates health-promoting effects of high vegetable intake in lean and obese men / W. J. Pasman and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn