NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food science & nutrition., Tập 2, Số 4, 2014
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Lytic enzyme production optimization using low-cost substrates and its application in the clarification of xanthan gum culture broth / Cıntia Reis da Silva and others
2
Influence of grinding on the nutritive value of peas for ruminants: comparison between in vitro and in situ approaches / Sylvie Giger-Reverdin and others
3
Sensory descriptive quantitative analysis of unpasteurized and pasteurized juc ara pulp (Euterpe edulis) during long-term storage / Paula Porrelli Moreira da Silva and others
4
Nutritional and physical properties of organic Beauregard sweet potato [Ipomoea batatas (L.)] as influenced by broiler litter application rate / Peter N. Gichuhi, Kokoasse Kpomblekou-A, Adelia C. Bovell-Benjamin
5
Effects and mechanisms of 8-prenylnaringenin on osteoblast MC3T3-E1 and osteoclast-like cells RAW264.7 / Dan Luo and others
6
Susceptibility of sweet potato (Ipomoea batatas) peel proteins to digestive enzymes / Katherine P. Maloney, Van-Den Truong, Jonathan C. Allen
7
Feasibility and application of a retronasal aroma-trapping device to study in vivo aroma release during the consumption of model wine-derived beverages / Carolina Munoz-Gonzalez
8
Initial investigation of dietitian perception of plant-based protein quality / Glenna J. Hughes
9
Assessing the survival of exogenous plant microRNA in mice / GaoFeng Liang
10
Estimation of daily aluminum intake in Japan based on food consumption inspection results: impact of food additives / Kyoko Sato
11
Effect of heat–moisture treatment on digestibility of different cultivars of sweet potato (Ipomea batatas (L.)Lam) starch / Suraji Senanayake
12
Antimicrobial activities of commercial essential oils and their components against food-borne pathogens and food spoilage bacteria / Hasika Mith
13
Method for the determination of natural ester-type gum bases used as food additives via direct analysis of their constituent wax esters using high-temperature GC/MS / Atsuko Tada
14
Antioxidant activity and total phenolic compounds of Dezful sesame cake extracts obtained by classical and ultrasound-assisted extraction methods / Reza Esmaeilzadeh Kenari
15
Antimicrobial-resistant genes associated with Salmonella spp. isolated from human, poultry, and seafood sources / Yemisi O. Adesiji
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn