NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food science & nutrition., Tập 2, Số 3, 2014
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Antiosteoporotic effect of orally administered yolk-derived peptides on bone mass in women / Adham M. Abdou and others
2
Modeling of electrohydrodynamic drying process using response surface methodology / Mohammad Jafar Dalvand, Seyed Saeid Mohtasebi, Shahin Rafiee
3
Enhancing safety and shelf life of fresh-cut mango by application of edible coatings and microencapsulation technique / Majid Alikhani
4
Protective effect of resveratrol against pressure overload-induced heart failure / Prakash K. Gupta, Donald J. DiPette, Scott C. Supowit
5
Analysis of essential elements in Pito—a cereal food drink and its brands by the single-comparator method of neutron activation analysis / Aaron N. Adazabra, Apori Ntiforo, Samuel A. Bamford
6
Survey of volatile substances in kitchen utensils made from acrylonitrile–butadiene–styrene and acrylonitrile–styrene resin in Japan / Yutaka Abe and others
7
Solar drying and organoleptic characteristics of two tropical African fish species using improved low-cost solar driers / Moshood K. Mustapha and others
8
In vitro starch digestion in sorghum flour from Algerian cultivars / Rachid Souilah and others
9
The role of N-glycosylation in kiwi allergy / Marıa Garrido-Arandia and others
10
Effects of processing on the proximate and metal contents in three fish species from Nigerian coastal waters / Francisca I. Bassey and others
11
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues / Trine D. Damgaard and others
12
The content of soyasaponin and soyasapogenol in soy foods and their estimated intake in the Japanese / Shuichi Kamo, Shunsuke Suzuki, Toshiro Sato
13
Sensory evaluation and consumer acceptance of naturally and lactic acid bacteria-fermented pastes of soybeans and soybean–maize blends / Tinna A. Ngongola-Manani and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn