NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food bioscience., Tập 7, Số S, 2013
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Biochemical characterisation of the soluble proteins, protein isolates and hydrolysates from oil palm (Elaeis guineensis) kernel / Sui Kiat Chang and others
2
Processing, characterization and bread-making potential of malted yellow peas / Martin Mondor, Evelyne Gue´vremont, Se´bastien Villeneuve
3
Functional properties and growth promotion of bifidobacteria and lactic acid bacteria strains by protein hydrolysates using a statistical mixture design / Ruann Janser Soares de Castro, He´lia Harumi Sato
4
Carotenoid production by Rhodotorula glutinis YB-252 in solid-state fermentation / Ayerim Hernandez-Almanza and others
5
Optical, mechanical and sensory properties of based-isomaltulose gummy confections / A. Periche and others
6
Physicochemical, functional and sensory properties of mellorine enriched with different vegetable juices and TOPSIS approach to determine optimum juice concentration / Gokturk Ozturk, Mahmut Dogan, Omer Said Toker
7
Improved production of natural food preservative ε-poly- L -lysine using a novel producer Bacillus cereus / Anuj H. Chheda, Madhavi R. Vernekar
8
The use of FTIR spectroscopy in combination with chemometrics for the authentication of red fruit (Pandanus conoideus Lam) oil from sunflower and palm oils / Abdul Rohman and others
9
Antioxidative and antimicrobial activities of liquid smoke nanocapsules using chitosan and maltodextrin and its application on tuna fish preservation / Satrijo Saloko and others
10
Chemical composition, antibacterial and antioxidant activity of essential oil of Eupatorium adenophorum Spreng. from Eastern Uttar Pradesh, India / Abhay K. Pandey and others
11
Moisture sorption isotherms and isosteric heat of sorption of dry persimmon leaves / R. Martı´nez-Las Heras and others
12
Effect of oxidized kiam wood and cashew bark extracts on gel properties of gelatin from cuttlefish skins / Wattana Temdee, Soottawat Benjakul
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn