NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food bioscience., Tập 5, Số S, 2014
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Functional and textural characteristics of cress seed (Lepidium sativum) gum and xanthan gum: Effect of refrigeration condition / Sara Naji, Seyed M.A. Razavi
2
Response surface optimization of bromelain-assisted gelatin extraction from surimi processing wastes / M.H. Norziah, H.Y. Kee, M. Norita
3
Physicochemical properties of skin gelatin from farmed Amur sturgeon (Acipenser schrenckii) as influenced by acid pretreatment / Mehdi Nikoo and others
4
Determining probiotic potential of exopolysaccharide producing lactic acid bacteria isolated from vegetables and traditional Indian fermented food products / Ami Patel and others
5
Bio-processing of bael [Aegle marmelos L.] fruits into wine with antioxidants / S.K. Panda and others
6
Whole cowpea (Vigna unguiculata) flour (WCPF) as non-conventional extender in meatloaf / W.Y. Akwetey, I.N. Oduro, W.O. Ellis
7
Antibacterial and antimutagenic activities of Dillenia indica extracts / Sweta Jaiswal and others
8
Characteristics and antioxidative activity of carotenoprotein from shells of Pacific white shrimp extracted using hepatopancreas proteases / Theeraphol Senphan, Soottawat Benjakul, Hideki Kishimura
9
Rhodotorula glutinis as source of pigments and metabolites for food industry / Miguel A. Aguilar-Gonza´ lez and others
10
Control of chapati staling upon treatment of dough with amylases and xylanase / M.S. Hemalatha and others
11
Poly-ε-lysine amylase conjugates to increase the stability of enzyme / Sandip B. Bankar, Swati B. Jadhav, Rekha S. Singhal
12
Storage stability of aroma volatiles in ultra-high pressure and thermally treated Thai green-chili pastes (Nam Prig Nhum) / Arunee Apichartsrangkoon a,n , Pittaya Chaikham b , Siriwan Srisajjalertwaja
13
Application of native yeast from Garcinia (Garcinia xanthochumus) for the preparation of fermented beverage: Changes in biochemical and antioxidant properties / Amit Kumar Rai, K.A. Anu Appaiah
14
Antioxidant and antigenotoxic effects of pupae of the muga silkworm Antheraea assamensis / Meetali Deori and others
15
BOX-PCR and PCR-DGGE analysis for bacterial diversity of a naturally fermented functional food (Enzymereg) / Linjiang Zhu and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn