NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food bioscience., Tập 4, Số S, 2013
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Fatty acid metabolism: Implications for diet, genetic variation, and disease / Janel Suburu and others
2
Influence of onion powder and its hydrocolloid blends on pasta dough, pasting, microstructure, cooking and sensory characteristics / G. Rajeswari and others
3
Effects of processing and digestive enzymes on retention, bioaccessibility and antioxidant activity of bioactive components in food mixes based on legumes and green leaves / Morteza Oghbaei, Jamuna Prakash
4
Attenuation of streptozotocin-induced alterations in acetylcholinesterase and antioxidant system by S-allylcysteine in rats / Ganapathy Saravanan, Ponnusamy Ponmurugan
5
Development of PEI-GA modified antibody based sensor for the detection of S. aureus in food samples / Tania Majumdar, Runu Chakraborty, Utpal Raychaudhuri
6
Vitamin E oxidation and tocopheroxyl radical stabilization in bleached rice bran oil / Niramon Worasith, Bernard A Goodman
7
Essential oils of E. uniflora leaves protect liver injury induced by acetaminophen / F.N. Victoria and others
8
Anthocyanin extract of Lannea microcarpa fruits stall oxidative rout associated with aflatoxin B1 hepatocarcinogenesis / T.O. Ajiboye and others
9
Fructooligosaccharide – Retention during baking and its influence on biscuit quality / S. Padma Ishwarya, P. Prabhasankar
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn