NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food bioscience., Tập 2, Số S, 2013
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Physicochemical and functional properties of gelatin from the skin of unicorn leatherjacket (Aluterus monoceros) as affected by extraction conditions / Phanngam Kaewruang and others
2
Shrinkage and tensile stress of sheet-like and cylindrical pastas with various moisture contents / Naho Mizuno, Takenobu Ogawa, Shuji Adachi
3
Stimulatory effects of genistein and quercetin on the proliferation of MCF-7 cells / Wen-Ya Zheng and others
4
Casein hydrolysates enhance osteoblast proliferation and differentiation in mouse bone marrow culture / Parthasarathi Behera and others
5
Physicochemical properties and antioxidant capacity of oak (Quercus resinosa) leaf infusions encapsulated by spray-drying / Jose Alberto Gallegos-Infante and others
6
Effect of storage on β-carotene content and microbial quality of dehydrated carrot products / Pratibha Singh, Kalpana Kulshrestha, Sudhir Kumar
7
Effect of natural and Lactobacillus plantarum fermentation on in-vitro protein and starch digestibilities of sorghum flour / Yudi Pranoto, Sri Anggrahini, Zulman Efendi
8
Stabilization of milk–orange juice mixture using Persian gum: Efficiency and mechanism / Soleiman Abbasin, Soudabeh Mohammadi
9
Detection of adulterated milk using two-dimensional correlation spectroscopy combined with multi-way partial least squares / Renjie Yang, Rong Liu, Kexin Xu
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn