NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Food bioscience., Tập 1, Số S, 2013
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Welcome to Food Bioscience / Joe M. Regenstein
2
Antimicrobial, mechanical and barrier properties of triticale protein films incorporated with oregano essential oil / A. Aguirre, R. Borneo, A.E. Leon
3
Infrared spectroscopy, mechanical analysis, dielectric properties and microwave response of pigskin gelatin films plasticized with glycerol / P. Bergo n , I.C.F. Moraes, P.J.A. Sobral
4
Characterization of honeys from Hatay Region by their physicochemical properties combined with chemometrics / Yasin Yucel, Pınar Sultanoglu
5
Prebiotic activity of gourd family vegetable fibres using in vitro fermentation / K.M. Sreenivas, S.S. Lele
6
Trans-resveratrol down-regulates caveolin-1, up-regulates endothelial NO synthase and reduces their interaction in vascular smooth muscle and endothelial cells / Jacobo Elıes and others
7
Properties of surimi gel as influenced by fish gelatin and microbial transglutaminase / Pimchanok Kaewudom, Soottawat Benjakul, Kongkarn Kijroongrojana
8
Polyphenolic extract of Blighia sapida arilli prevents N-nitrosodiethylamine-mediated oxidative onslaught on microsomal protein, lipid and DNA / Omonike Komolafe, Amodu Kayode Salau
9
Hepatoprotective and proteomic mechanism of Sphaeranthus indicus in paracetamol induced hepatotoxicity in wistar rats / K. Sundari and others
10
Feeding mice aged and fresh blackberries powder supplements result in shifts in the gastrointestinal microflora / Si Hong Park and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn