NTU
English
Đăng ký
Mã
*
Mật khẩu
*
Ghi nhớ tôi lần sau
Quên mật khẩu?
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Pháp lệnh Thư viện
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tìm lướt
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Molecular nutrition & food research, Tập 57, Số 8, 2013
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Lipidomics in nutrition and food research / Tuulia Hy otylainen, Isabel Bondia-Pons, Matej Oresi
2
Nutritional lipidomics: Molecular metabolism, analytics, and diagnostics / Jennifer T. Smilowitz and others
3
Lipidomics applications in health, disease and nutrition research / Sharon A. Murphy, Anna Nicolaou
4
Lipidomics of essential fatty acids and oxygenated metabolites / Michel Lagarde and others
5
Quantitative metabolic profiling of lipid mediators / David Balgoma and others
6
Lipid mediator serum profiles in asthmatics significantly shift following dietary supplementation with omega-3 fatty acids / Susanna L. Lundstrom and others
7
Emerging importance of omega-3 fatty acids in the innate immune response: Molecular mechanisms and lipidomic strategies for their analysis / Benjamin H. Maskrey and others
8
The deficit of lipid in cultured cells contrasted with clinical lipidomics / Antonin Lamaziere and others
9
LC/MS characterization of rotenone induced cardiolipin oxidation in human lymphocytes: Implications for mitochondrial dysfunction associated with Parkinson’s disease / Yulia Y. Tyurina and others
10
Short-term, high fat feeding-induced changes in white adipose tissue gene expression are highly predictive for long-term changes / Anja Voigt and others
11
Soluble soy protein peptic hydrolysate stimulates adipocyte differentiation in 3T3-L1 cells / Tsuyoshi Goto, Ayaka Mori, Satoshi Nagaoka
12
A metabolite of daidzein, 6,7,4 -trihydroxyisoflavone, suppresses adipogenesis in 3T3-L1 preadipocytes via ATP-competitive inhibition of PI3K / Sang Gwon Seo and others
13
Free fatty acid effects on myokine production in combination with exercise mimetics / Juana Sanchez and others
14
Effects of raftilose on serum biochemistry and liver morphology in rats fed with normal or high-fat diet / Ines Correia-Sa and others
15
Prevention of diet-induced obesity by apple polyphenols in Wistar rats through regulation of adipocyte gene expression and DNA methylation patterns / Noemi Boque and others
16
Microbial characterization of probiotics–Advisory report of the Working Group “8651 Probiotics” of the Belgian Superior Health Council (SHC) / Geert Huys and others
Tìm nhanh
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn